Scandia barnevogne – køb på tilbud og spar penge.

Det er stort set altid muligt at finde barnevogne på tilbud og det er hvad enten det er Scandia barnevogn eller en anden model. En af de barnevognsforhandler der ofte har Scandia barnevogne på tilbud er babysam. De tøver ikke med at reklamere med et godt tilbud på Scandia barnevogne. Herligt 🙂 Der er jo nok at bruge penge til når man skal være forælder så tilbud er altid godt. Jeg holder øjne og øre ånen for mine læsere og vender tilbage med konkrete tilbud på Scandia barnevogne lige så snart tilbudene dukker op.

Hvad kan jeg ellers fortælle om Scandia barnevogne ?

Da jeg fik min ældste dreng  forekommer det mig at Scandia barnevogne var noget af det allerbedste på markede.  De var meget lig med en Odder barnevogn ( En Odder barnevogn er i mine øjne = kvalitet ) og de lignede også hinanden i design. Faktisk tror jeg at “Odder” på et tidspunkt har ejet Scandia og det skal nok have været omkring midt 1990’erne hvor mine ældste børn er fra.
Men Scandia barnevogne er ikke længere en del af Oddervognen så disse to barnevogns mærker kan ikke længere sammenlignes.

Fornuftige priser eller find barnevognen på tilbud

Som sagt er det ofte muligt at finde scandia barnevogn på tilbud, så hvis du har lidt tid og tålmodighed skal der nok dukke et tilbud op. Men hvis du bare gene vil handle her og nu så er prisen poå Scandia barnevogne meget fornuftige. Feks den model der hedder Scandia basic kan fås som en komplet pakke med lift, pusletaske 2 stk kunstfibermadrasser. Prisen er 2999 kr hos babysam. Det er da et fint tilbud !!

Læs mere om de forskellige Scandia barnevogne herunder

Scandia barnevogn –  basic

Rigtig fin bud på en god kvalitets barnevogn til billige penge.

Scandia barnevogn – move classic

Marine eller blå har alrid været en klassisk farve når det kommer til barnevogne. Men ellers synes jeg nu ikke der er så meget spræl over modellen her.

 Scandia barnevogn – Space

Barnevogn med blød kaleche og skoskærm

Scandia barnevogn – GO

En dejlig chokolade brun barnevogn. Fås også i sort.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Leave a Reply
© Copyright 2011