Barnevogn startpakke – en god ide?

Da vi fik vores første barn, der var der vist ikke noget der hed en barnevogn startpakke, så det er nok noget der er kommet til med årene. Men hvad er sådan en barnevogn startpakke for noget. Jo ser du, det er bare en pakke hvor du får alle de forskellige ting til din barnevogn på en gang, og det kan så gøre at du kan få det hele lidt billigere end hvis du skulle ud og finde hver del for sig.

Men er det en god ide med en barnevogn startpakke?

Lad mig sige det sådan – det ville ikke være en god ide den første gang vi fik børn, for der var det at købe udstyr en stor del af det at vente på barnet. Vi brugte meget tid (jeg gjorde, min mand gjorde ikke) med at kikke på forskellige barnevogne, og på alt det udstyr der kunne købes til dem. Det var hyggeligt, og det var det der gjode ventetiden udholdelig. Vi fandt en barnevogn, vi fandt noget udstyr og vi fandt alt det vi skulle bruge. Det tog noget tid, og det kostede formodentligt en del.

Men når man har f.eks. to børn, og skal have nummer 3, så er man (det er jeg) ligsom kommet over det der med at skulle rundt og se barnevogne alle mulige steder. I sådan en situation kan en barnevogn startpakke være sagen, for så kan man dumpe ind fra gaden og købe alt det grej man skal bruge på een gang, og det spare tid. Det lyder som om jeg næsten ikke gider det med barnevogne, og det må du ikke tro. Jeg husker bare det at købe barnevogn og udstyr som noget der tog lang tid, og den tid har man ikke når der er to børn der skal med, eller hentes osv. Det er bare smart at man kan købe en barnevogn startpakke med det hele samlet. Det spare tid, og i og med at man har prøvet den “anden måde”, så er det ligsom på plads.

Jeg har dog aldrig købt sådan en barnevogn startpakke – nok fordi det er noget der er kommet inden for de sidste par år.

Der er penge at spare

Jeg tror også der er lidt at spare ved at man køber en barnevogn startpakke – for der har forhandleren jo kunnet sammensætte alle dele, og det giver mulighed for at købe størrer partier hjem på een gang. Men hvor meget der i sidste ende er sparet, det ved jeg faktisk ikke.

Jeg har set sådanne barnevogn startpakker fra omkring 3.000,- kr. Men de kan da også købes dyre og jeg har f.eks. se denne Trille barnevogn til 4500,- kr. lige her. Den fås som startpakke med følgende udstyr:

  • Liftkasse
  • Madras til både barnevognskasse og liftkasse
  • 1 sæt sengetøj (80×100 – 40×45, model Nubi, se billede nedenfor)
  • 1 stk. Trille Dyne (80×100)
  • 1 stk. Trille Pude (35×40)
  • Regnslag
  • Myggenet
  • Babysele til barnevognen

Det er faktisk en god startpakke, og bestemt til en god pris. Er du bekendt med andre steder, eller sælger du selv barnevogne med startpakker,s å smid en besked, og så skal jeg sørge for at den kommer med på denne side.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (5 votes cast)
Barnevogn startpakke - en god ide?, 5.8 out of 10 based on 5 ratings

Leave a Reply
© Copyright 2011