Barnevogn til lille bil – hvilken er bedst?

Hvis man har en lille bil, så kan det være en rigtig god øvelse at tænke over hvilken barnevogn man skal købe, for mange modeller er ikke noget man sådan bare lige pakker sammen og smider ind i en lille bil. Jeg er sikker på at der er andre end mig der har haft oplevelsen med en barnevogn og lille bil. Den første barnevogn vi havde, det var en stor og flot barnevogn, og den passede slet ikke ind i vores lille bil. Det var bare ikke noget jeg sådan lige havde tænkt over, og førte gang vi skulle have vores barnevogn med i bilen, så stod vi der…. 

Hvilken barnevogn passer til en lille bil?

Lad mig sige det med det samme – en lille bil er en relativ ting, for hvad der er en lille bil for nogen kan være en stor bil for andre. Derfor er mit råd at man tager mål af bagagerummet i sin bil inden man skal ud og købe barnevogn. Men du skal også overveje om barnevognen skal kunne stå i bilen, eller om den skal klappes sammen, og så lægges ind. Denne løsning har vi kun kunne bruge da vi havde en Berlingo – der kunne hele barnevognen stilles ind i bagagerummet, og det uden at være slået sammen.

De andre biler vi har haft, der har vi måtte skille barnevognen ad inden vi stillede den ind i bilen. Derfor er det også vigtigt at se på om ens bil har en krog, for med den kan du hænge stellet af din barnevogn udenfor, og resten kan så komme ind i din bil. Den måde gør at man kan have en forholdsvis stor barnevogn med i sin bil.

Men husk at tjekke det inden du køber barnevogn

Det bedste er at du køber din barnevogn hos en butik, og inden du slår til, så skal du tage barnevognen med ud til din bil, og så se om den er for lille eller om den kan være der. På den måde kommer du ikke i den situation hvor du har en barnevogn til lille bil. Tro mig, det er en ganske dum følelse at stå med når man bare kan se at man ikke har en barnevogn til lille bil.

Det er rigtig øv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Barnevogn til lille bil - hvilken er bedst?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply
© Copyright 2011