Knald rød barnevogn – fedt manner!

Når storken kommer med en pige, så er der mange, der går amok i lyserøde nuancer i børneværelse, børnetøj og børnetilbehør – men hvorfor ikke gå hele vejen og finde en flot rød barnevogn, der oser af lillepigens ankomst!

Promenere med en flot rød barnevogn

En barnevogn i pigefarve er intet nyt, men en fin postkasse rød barnevogn ser man faktisk ikke så tit i bybilledet, men det kunne da være sejt at promenere med sin rødfarvede barnevogn gennem gader og stræder og stritte af stolthed over sit lille nye vidunder. En rød barnevogn signalerer selvfølgelig pige – men hvis man så får en dreng bagefter, kan man jo altid sælge en rød barnevogn igen, det er nemt og hurtigt at sætte den til salg på nettet, og der er masser af andre barnevogne online. Men er man lidt vild og vovet, så kunne det da være totalt sejt og nuttet med en ægte rød barnevogn.

Barnevogne i pang farver

En rød barnevogn. Hvor tit ser man lige det? Vi triller rundt i flotte afdæmpede, jordfarvede og gråtonede barnevogne, men hvorfor ikke sætte lidt krydderi på hverdagen farver med pang i – med en rød barnevogn? Jeg forestiller mig det allerede – en super flot rød barnevogn i retro look, og så er der ikke et øje tørt i hele mødregruppen. Jeg har selv altid valgt lidt anderledes og iøjnefaldende barnevogne, så hvorfor ikke vælge en rød barnevogn til den lille nyfødte pige i familien. Måske er jeg gammeldags, men rød er pige og blå er dreng, i hvert fald i så store tilfælde som med en rød barnevogn. Der er masser af steder online, hvor du kan finde en rød barnevogn til gode priser.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Knald rød barnevogn – fedt manner!, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply
© Copyright 2011