Barnevogne Tyskland – så meget spare du

Nu er det faktisk ikke det jeg vil anbefale mest, altså at købe barnevogne i Tyskland, da jeg mener vi skal købe mest muligt i Danmark. Der er jo ikke meget støtte til de danske webshops og butikker der sælger barnevogne hvis vi køber dem i Tyskland. Men på den anden side, så er emnet for min blog at finde de gode tilbud og udsalg på barnevogne, og derfor er Tyskland også noget der må komme. 

Hvad spare du ved at købe barnevogn i Tyskland?

Så vidt jeg ved, så er den Tyske moms 17% og alene på det grundlag er der penge at spare ved at købe en barnevogn i Tyskland. Men der kan være mere at spare, for priserne for en barnevogn er også anderledes end i Danmark. En hurtig gennemgang af Tyske forhandlere viser barnevogne der koster omkring 199,- Euro, og det er endda en barnevogn med alu-stel og sovepose. Omsat til danske penge er det cirka 1500,- kr. for en barnevogn – det er jo ganske billigt sammenlignet med priser i Danmark. Dog skal det siges at den barnevogn jeg har fundet i Tyskland er fundet i en butik der ikke lige findes over grænsen. Men den kan købes online, og på den måde er det jo nemt at købe barnevogne i Tyskland – dog skal du huske på to ting: fragt og garanti.

Husk “besværet” ved at køb af barnevogn i Tyskland

Hvis du køber barnevogne i Tyskland, så kan du ganske sikkert spare penge, men der er også noget du så skal huske, og det er garantien. Du får en garanti på den købte barnevogn, og den er sikker lige så god som den du får i Danmark. Men går barnevognen i stykker, så er det ikke lige sådan at få den sendte ind til forhandleren, og der ligger der en farer ved at købe i Tyskland. Du skal både kontakte forhandleren i Tyskland og der finde ud af om deres garanti dækker, og det vil du formodentligt skulle gøre på Tysk. Hvis forhandleren anerkender reklamationen, så skal du efterfølgende sende barnevognen til Tyskland, eller kører til Tyskland for at aflevere den. Hvis barnevognen efterfølgende skal laves, så skal du også hente den, eller den skal sendes tilbage til dig, og det koster altså nogle penge at få så stor en pakke med en barnevogn sendt tilbage til Danmark.

Så ja, der kan spare penge ved at købe barnevogne i Tyskland, og det kan være en god forretning hvis barnevognen ikke går i stykker. Men hvis det viser sig at den går i stykker, så er fortjenesten hurtigt ædt op af fragtomkostninger og besvær med at få den lavet. Den oplevelse vil du ikke få hvis du køber din barnevogn i Danmark, og det er for mig en vægtig grund til IKKE at købe en barnevogn i Tyskland hvis den købes andre steder end lige over grænsen, eller hvis du bor så langt fra grænsen at det vil betyde en stor køretur for at aflevere den. Så er det nemmere at gå til den lokale leverandør af barnevogne i det område du bor, og der få aftalt hvordan reklamationen skal forløbe.

Så moralen må være at ja, der kan spare penge ved at købe barnevogne i Tyskland, men tænk dig om inden du køber, for har du først fået barnet så har du brug for barnevognen hver eneste dag – så det kan hurtigt blive træls hvis du må vente flere uger på at få din barnevogn tilbage efter reparation eller ombytning.

Hvad er din erfaring med køb af barnevogn i Tyskland?

Har du købt barnevogn i Tyskland, så ved du måske noget om det, og måske du kan anbefale eller advare mod det. Hvis du vil dele dine erfaringer her på bloggen, så kan du måske gøre at andre kan undgå besværet, eller måske finde et sted hvor det er nemt at købe en barnevogn selv om den kommer fra Tyskland.

Så kom med dine erfaringer  og del dem med de andre læsere her på bloggen.

Hvad handlede dette indlæg om? 

  • Der er besparelser at hente ved at købe barnevogne i Tyskland – typisk vil du spare omkring 20% ved købet
  • Så længe barnevognen ikke går i stykker, så er det en god forretning
  • Går barnevognen i stykker inden for garantien, så kan den gode forretning hurtig blive dårlig
  • Har du erfaringer med at købe i Tyskland, så del den med de andre læsere her på bloggen
Gode links: 
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/10 (158 votes cast)
Barnevogne Tyskland - så meget spare du, 4.5 out of 10 based on 158 ratings

Leave a Reply
© Copyright 2011