Billige barnevogne – pas nu på at den ikke bliver for billig!

Lad mig starte ved begyndelsen – den gang vi fik vores første barn, og den gang vi skulle købe vores første barnevogn. Alt skulle være perfekt, og sådan er det jo når den lille ny er på vej, og sådan var det også med den barnevogn vi skulle købe. Vi fik nogle penge til at købe den, for vi havde ikke mange penge at gøre med dengang. Vi ville naturligvis have en billig barnevogn, men den skulle heller ikke være for billig, for deri ligger der nogle problemer. 

En barnevogn kan blive for billig

Sådan så vores første barnevogn næsten ud efter 2 børn

Som sagt skulle alt være perfekt, og vi købte en god – og dyr – barnevogn. Det var en rigtig god barnevogn, og den blev købt i den forvisning at den skulle kunne holde til mere end et barn. Så en billig barnevogn købte vi ikke. Denne barnevogn holdt til to børn, og den klarede sig rigtig godt. Den var mange gange ud og ind af vores bil, den blev kørt i alt slags vejr, og den blev brugt til både at tranportere børn og indkøb i. Da den barnevogn havde aftjent sin værnepligt med to børn, så kunne den ikke mere, eller jo, det kunne den, men den var ikke flot at se på mere, og hjulene var slidt helt ned.

Årene gik, og vi fik barn nummer 3 – nu skulle vi ud og købe barnevogn igen.

Vi var nu over det med at ALT skulle være perfekt, og vi mente nu at vi kun skulle have 3 børn, og derfor kunne vi godt klare os med en billig barnevogn. Så vi gik ud og fandt en billig barnevogn. Det var ikke fordi det var et eller andet ukendt mærke vi købte, vi købte bare den barnevogn der var billigst. Det skulle vise sig at det måske ikke var nogen god ide.

En billig barnevogn holder ikke til udfordringen

Denne barnevogn fik sammen behandling som den første vi købte, og derfor blev den hængt bagpå bilen, den blev brugt i alt slags vejr, og den blev brugt til at køre indkøb hjem med – ja faktisk var den en stor del af vores liv i det første år vi havde nummer 3. Vi måtte dog hurtigt erkende at en billig barnevogn har sine begrænsninger, og vi havde jo noget at holde det op mod, for vi havde jo tidligere haft en barnevogn der absolut ikke var billig. En af de ting der hurtig viste sig var syningerne – de kunne ikke rigtig holde, og mange steder revnede syningerne, og så kunne den rigtig tage vand ind de steder hvor der absolut ikke skulle vand ind. En anden ting ved denne billige barnevogn var stoffet – den stod jo ofte udenfor, og også i solen, og det betød at stoffet hurtigt blev fesen at se på, og der kom ligefrem skjolder med “bleg” farve de steder hvor stoffet hele tiden blev udsat for vejr og vind.

Nuvel, det var vel hvad man kunne forvente af en billig barnevogn, men det var jo ikke noget vi var vant til, og derfor var vi da lidt kede af at vores barnevogn sådan “synede” hen efter kort tid.

Det var noget ala den her model vi havde som første barnevogn

Men det der var rigtig træls ved sådan en billig barnevogn, det var stellet og hjulene. Stellet var ikke rigtig lavet til intensiv brug, så det blev hurtigt skævt i de beslag der forbandt de forskelige jerndele i stellet. Stellet knirkede også, og det kan være kilde til megen frustration når barnet næsten sov, og man lige ville kører barnevognen hen under skyggen under træet. Knirk knirk, og så var den lille vågnet – det kunne næsten være lige så træls som når man lige havde fået den lille til at sove, og så kom Hjemme Is bilen med sin klokke – er der mon ikke andre der har sendt ubehagelige tanker mod Hjemme Is bilen når den vækker barnet .-)

En anden ting var dækkene – nu var de med slange, og det gjorde at barnevognen var mere elastisk at kører med, men også med flere udfordringer. De dæk der var monteret på denne billige barnevogn var bare ikke gode nok. De blev hurtigt slidt, og de begyndte at punkterer – faktisk alt for meget, og DET var træls, og det var ikke noget vi oplevede med den gamle barnevogn.

Så hvis man sammenligner vores – på det tidspunkt – to barnevogne, så kunne den billige barnevogn holde til et barn, og så var den barnevogn slidt, og den første barnevogn vi købte, den kunne holde til alt hvad vi bød den.

Så derfor må moralen være: ja, du kan købe en billig barnevogn, men påtænker du at bruge den meget, så er der intet sparet ved at købe den for billig, for den kan ikke holde til strabaserne.

Men man kan købe en barnevogn på udsalg – og så få en billig barnevogn

Men det betyder jo så ikke at du bare skal købe en dyr barnevogn, for man kan også holde øje med nettet og butikkerne. Der kommer barnevogne på udsalg eller tilbud, og når de sættes ned, så er de jo pludselige billige barnevogne. Så er du ude i god tid, så kan du holde øje med priserne, og når der kommer en barnevogn på udsalg, så skal du slå til – på den måde får du en billig barnevogn, men også en barnevogn der kan holde til noget. Alternativet er at du køber en barnevogn i Tyskland eller Sverige.

Vi lærte det på den hårde måde, og hvis du læser det her, så kan du lærer det ved at læse og drage nytte af vores erfaring.

Hvad er en billig barnevogn?

Jeg vil svare at en billig barnevogn ligger under 2.500,- kr. hvis man ser bort fra barnevogne på udsalg. Men hvad mener du, og hvor synes du grænsen ligger når man skal ud og købe en barnevogn, og leder efter en der er billig.

Til historien hører at vi fik yderligt et barn, og der gjorde vi noget helt andet – det må du læse om en anden gang .-)

Hvad fik du med fra denne side: 

 • En barnevogn kan købes for billig
 • Sørg for at købe en god barnevogn, for du spare ikke noget ved at købe den for billig.
 • Skal du bruge den til flere børn, så tænk dig om.
 • Se dig omkring, og køb din barnevogn på udsalg eller tilbud – der kan du spare en del.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (2 votes cast)
Billige barnevogne - pas nu på at den ikke bliver for billig!, 8.0 out of 10 based on 2 ratings

2 Kommentarer

 1. Jonna siger:

  Hej der

  Jeg vil give jer helt ret i at en barnevogn kan købes for billig. Faktisk er det noget vi har prøvet og det var ikke nogen god oplevelse. Vi købte en barnevogn hos en kæde jeg ikke vil nævne og ja, vi købte den billig, men det var trods alt en barnevogn til næsten 2000 kr. Den hold ikke længe, og vi var flere gange ude og klage, og de kikkede også på det. Til sidste fik vi en ny barnevogn, og den hold længere men ikke meget, for så begyndte den at knirke næsten ude at vi rørte ved den. Så til sidst måtte vi finde en anden barnevogn og det var ikke en billig en af slagsen, for vi var blevet klog af skade. Så der er da billige barnevogne at købe, men tænk jer om som der står skrevet om herover. Det kan hurtigt koste flere penge at købe billig end at købe dyrt.

  Hilsen Jonna

  • Gitte siger:

   Hej Jonna

   Velkommen her på bloggen.

   Vi er helt enige, og dog skal du huske på at en barnevogn jo godt kan være billig – altså når de bliver solgt på udsalg eller tilbud, og når det sker, så er det jo ikke en dårlig model fordi den er billig. Det er bare fordi de slår af prisen. Så derfor skal man udvælge det man vil have, og hvis man, som jeg skriver, har god tid, så kan man vente og se tiden an, og kommer der et godt tilbud, jammen så skal man slå til – og der ved man jo hvad modellen normalt koster.

   Hilsen
   Gitte

Leave a Reply
© Copyright 2011