Trille barnevogn på tilbud

Når man står foran købet af en barnevogn, så er det et af de steder i livet hvor man skal af med mange penge, for en barnevogn kan være en dyr omgang. Derfor er det vigtigt at man lige ser efter om der ikke skulle være en barnevogn på tilbud, og i dag kan jeg vise dig i den retning hvor du kan få en Trille barnevogn på tilbud.

Spar 1000,- kr. på Trille barnevogn

Hvis du synes det er ok at spare 1000,- kr. på en Trille barnevogn så har jeg fundet et rigtig godt tilbud på sådan en barnevogn, eller retter sagt, jeg har fundet flere gode tilbud på Trille barnevogne.

Det førte tilbud på en Trille barnevogn finder du hos Babyshower. De sælger en Trille Fix Standard barnevogn som normalt koster 3.999,- kr. for 2.999,- kr. Så det er jo lige en 1000,- kr. seddel man spare på det tilbud de har der. Jeg kender ikke så meget til en Trille Fix Standard barnevogn, men på billedet ser den ganske god ud. Det er nok ikke i superligaen den ligger, men som jeg har skrevet før, så er det jo et spørgsmål om hvor mange børn den indkøbte barnevogn skal transporterer. Sådan en Trille Fix Standard barnevogn er jeg ret sikker på kan holde til mindst et barn, og når den nu er på tilbud, så er det jo også et godt argument for at købe den.

Herunder kan du se en kort beskrivelse af denne Trille barnevogn de har på tilbud + finde siden hvor de sælger den:

En rigtig god barnevogn med alle de nødvendige dele og let sammenklappelig. Yderstoffet er coated og vand- og vindafvisend

Sammenklappelig barnevogn med justérbart styr, vaskbart betræk, madras, 2 bremser, coated yderstof og 12″ lufthjul med kugleleje.

 • Inderside stof: Prik design
 • Liggemål: 95 x 41 x 22 cm
 • Vægt: 7,0 + 8,5 kg
 • Test: EN 1888:2203 A1, A2 + A3

Du kan finde dette gode tilbud lige her >>

Samme sted kan du endda købe en såkaldt Trille Fix Startpakke – så får du alt hvad du skal bruge på een gang, og det kan være ganske smart hvis man har travlt med alt muligt andet inden baby kommer. Prisen for sådan en Trille Fix Startpakke er 4.449,- kr. og det er en pris der er på tilbud, for normalt koster en Trille Fix Startpakke 7.148,- kr. Så hvis det virkelig er normalprisen, så er det jo et ganske godt tilbud de har på den Trille Fix Startpakke.

I denne Trille Fix Startpakke får du følgende:

Trille Fix barnevogn med lift, pusletaske, kurv, dobbelt bremser, lufthjul, justerbart styr, vaskbart stof.

 • 12″ stel
 • Regnslag og insektnet
 • Dansk Varefakta-godkendt barnevognssele.
 • Mia Tremmeseng (60×120)
 • Sengemadras skum
 • Babydyne fiber
 • Babypude fiber
 • BabylinnedDu kan finde denne startpakke lige her >>

Er en Trille barnevogn pengene værd?

Det kan jeg ikke svare dig på, for jeg har ikke haft en Trille barnevogn – men jeg ved at man vælger de sikre mærker, og der ved jeg ikke om Trille barnevogne er. Men du kan finde lidt information på nettet, og på denne forumside kan du læse lidt om hvad andre synes om Trille barnevogne.

Måske du også har en holdning til Trille barnevogne, og har du det, så vil jeg gerne om du kunne komme med din vurdering, for så kan andre gøre brug af det. Kender du ligeledes andre steder hvor man kan få en Trille barnevogn på tilbud, så er du naturligvis også velkommen til at skrive om det her på bloggen – det er meget nemt, for du skal bare skrive i kommentarfeltet herunder.

Indtil da, så er mit bud på en Trille barnevogn på tilbud hermed givet videre – håber du kan bruge det 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Trille barnevogn på tilbud , 7.7 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply
© Copyright 2011